+389 70 234 626 [email protected]

Опрема за противпожарна заштита

Уреди и опрема за противпожарна заштита по најсовремена технологија за прв пат на нашите простори

Понуда

HAFEX

Хибридни аеросол системи за гаснење на пожар

l

SUPER FIRE BALL

Наједноставниот авоматски портабл апарат за гаснење на пожар

R

PFE-1 & PFE-3

Најмалиот аеросолен апарат на гаснење на пожар на пазарот

Втората гранка од дејноста на еуроглас се системи и уреди за гаснење на пожар

За сите поединости поврзани со системите и уредите за гаснење на пожар слободно контактирајте не на нашите телефонски броеви или преку дадената контакт форма

7 + 8 =