+389 70 234 626 [email protected]

super fire ball

Super Fire Ball е најефикасниот, најлесниот и најбрзиот преносен противпожарен апарат за мешање во локалните пожари. Овој фаболозен уред е сад без притисок, изработен со полистирен. Содржи сув хемиски прав, развиен од минерал од бор и микронизиран специјално за Super Fire Ball. Механизмот за активирање на Super Fire Ball работи со откривање на осигурувачи. Што овозможува топчеста топка да се активира од кој било контакт со пламенот. Друга единствена карактеристика на Super Fire Ball е тоа што можете да го интегрирате механизмот на активирање со кој било панел за гаснење пожар и / или копче за рачно ослободување за да ја зголемите ефикасноста за подобра заштита.

Super Fire Ball

Ако имате било какво прашање поврзано со Super Fire Ball самостојниот уред за гаснење на пожар слободно побарајте не на нашите телефонски броеви или пишете ни преку дадената контакт форма.

13 + 10 =