+389 70 234 626 [email protected]

PFE-1 & PFE-3

Преносни аеросолни противпожарни апарати се карактеристично заменети со искористена голема тежина, непрактични и потребни за одржување цилиндри за гаснење пожар DCP и CO2. За што не е потребно одржување 10 години! додека другите стари и едноставни апарати за гаснење мора да се одржуваат секоја година. Тие се 10 пати поефикасни во тежина, 3 пати поевтини во споредба со трошоците за одржување и полнење на другите апарати за гаснење на долг рок. Исто така, тие не му штетат на здравјето и животната средина, каде што Аеросолот е ослободен од корозија, не содржи CFC HFC, намалување на нулта озон (ODP), нула глобално затоплување (GWP)

PFE-1 & PFE-3

Ако имате било какво прашање поврзано со PFE-1 & PFE-3 портабл уредите за гаснење на пожар слободно побарајте не на нашите телефонски броеви или пишете ни преку дадената контакт форма.

14 + 8 =