+389 70 234 626 [email protected]

Контакт

Кога ви треба нешто поврзано со авто стакла, механизми за авто стакла и опрема за противпожарна заштита контактирајте нѐ на било кој од понудените начини

Локација

Булевар Никола Карев бб , Скопје, Македонија

Телефон

+389 70 234 626
+389 78 226 468
+389 2 2611 031

Емаил

Пратете порака или прашање